Maak kennis met 't Knusse Scheefje - Vakantiewoning bij het Leekstermeer en Groningen

Dé vakantiewoning voor rust zoekers en watersportliefhebbers nabij het prachtige Leekstermeer en Groningen. Ontdek de rustige en natuurlijke omgeving van natuurgebied De Omlanden, terwijl u geniet van de knusse accommodatie op Camping Pool. Of u nu wilt zwemmen, wandelen, fietsen, kanoën, vissen, vogels spotten of gewoon wilt ontspannen, deze groene en goed onderhouden camping biedt talloze mogelijkheden voor een onvergetelijk verblijf.

Geniet van uw verblijf bij ons, Robert Jan & Elka Dijkstra

Dé vakantiewoning voor fietsers nabij het prachtige Leekstermeer en Groningen. Ontdek de rustige en natuurlijke omgeving van natuurgebied De Omlanden, terwijl u geniet van de knusse accommodatie op Camping Pool. Of u nu wilt zwemmen, wandelen, fietsen, kanoën, vissen, vogels spotten of gewoon wilt ontspannen, deze groene en goed onderhouden camping biedt talloze mogelijkheden voor een onvergetelijk verblijf.

Vakantiewoning voorrust zoekers en watersportliefhebbers bij het Leekstermeer en Groningen

Ontdek het charmante vakantiehuis van ’t Knusse Scheefje, een oase van comfort en gezelligheid. Met een prachtig uitzicht op het Leekstermeer biedt dit houten huisje een perfecte ontsnapping aan de drukte. Met een volledig uitgeruste keuken, een knusse woonkamer en comfortabele slaapkamers, zult u zich direct thuis voelen. Laat de stress achter u en geniet van een ontspannen en onvergetelijk verblijf in onze vakantiewoning

Het bruisende centrum van Groningen

Op slechts 9 km afstand van het bruisende centrum van Groningen, verwelkomt ’t Knusse Scheefje u met open armen. Deze volledig landelijk ingerichte vakantiewoning heeft al ruim 40 jaar een vaste plek op Camping Pool, te midden van de prachtige Groningse/Drentse natuur. Na een grondige renovatie in 2023 is ’t Knusse Scheefje nu klaar om gasten te ontvangen. Met eigen voorzieningen, een ruime tuin en een gezellig terras, biedt deze accommodatie een perfecte uitvalsbasis voor uw vakantie.

Vakantie in de Natuur - Fietsen, Zwemmen en Meer

Met ’t Knusse Scheefje als uw thuisbasis, bevindt u zich op slechts 50 meter afstand van het water van het Leekstermeer. Hier kunt u genieten van de bij dit huisje inbegrepen kano’s om heerlijk te varen en de prachtige omgeving vanaf het water te verkennen. Of u nu rust, ruimte en natuur zoekt of juist actief bezig wilt zijn, ’t Knusse Scheefje biedt het allemaal. Ontdek de schitterende fietsroutes in de omgeving, waarbij u kunt genieten van adembenemende landschappen en de frisse buitenlucht.

Op de camping kunt u SUB-Boarden en waterfietsen huren. Voor meer informatie kunt u terecht bij Fun2Rent.

Geniet van een Rustige en Ontspannen Vakantie

Bij ’t Knusse Scheefje draait alles om rust en ontspanning. Gelegen op een heerlijk rustige plek, biedt deze vakantiewoning een ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. U zult geen animatie vinden, maar wel de gelegenheid om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Voor een smakelijke lunch of diner kunt u terecht op het terras van het naastgelegen paviljoen, waar u kunt genieten van de culinaire hoogstandjes.